Welkom op de website van de Benelux Vereniging voor Flebologie

Deze vereniging van artsen uit België, Nederland en Luxemburg, geïnteresseerd in veneuze en lymfatische pathologie, werd opgericht op 16 november 1957 te Eindhoven en behoort aldus tot de oudste flebologie-verenigingen in de wereld.

De Benelux Vereniging voor Flebologie is een volwaardig lid van de Union Internationale de Phlébologie (UIP), en werkt eveneens samen met European Venous Forum (EVF). Specialisten in de dermatologie, angiologie en vaatheelkunde zowel als andere specialisten en huisartsen vinden hier een interessant discussieforum.


 

Enerzijds is deze website een portaalsite voor flebologen met heel wat links naar vaktijdschriften, gepubliceerde richtlijnen in de phlebologie, educatieve informatie met cursussen en grants, en links naar internationale, Europese en nationale websites over flebologie, angiologie en dermatologie. U blijft ook op de hoogte van de meetings op komst.

Anderzijds wil deze vernieuwde website een platform zijn voor onze leden. U kan hieraan actief meebouwen. Daarvoor moet u eerst een account aanmaken. U ontvangt dan een paswoord per email, waarbij wordt nagekeken of u lid bent. Na inloggen kan u deelnemen aan forums, enquetes en commentaar schrijven op bepaalde pagina's. Veel plezier ermee ...


Wil u meer weten over de vereniging, of één van onze leden contacteren, kan dat via het secretariaat; over technische aspecten van deze website kunt u terecht bij de webmaster.